Garantie

Ons is alles aan gelegen om u voorzien van meer rijplezier. Kwaliteit en Service staan dan ook hoog bij ons in het vaandel.

Alle software die wij programmeren is zorgvuldig ontwikkeld en uitvoerig getest op een testbank en/of de weg. Immers zult u ook op de weg gebruik maken van uw auto, en dat vinden wij dan ook het belangrijkste aspect. Naast het uitvoering testen passen wij de software aan binnen de veiligheidsmarges van de  autofabrikant.

Daarnaast geven wij een 14 tevredenheidsgarantie. Bent u binnen deze periode van 14 dagen niet tevreden met de tuning, dan zult u zich binnen 14 dagen bij ons moeten melden. Wij zullen de auto testen en beoordelen of de klacht terecht is. Indien mogelijk zullen wij de softwarematige aanpassingen voor u proberen te verbeteren. Mocht dit dan toch niet baten dan schrijven wij geheel kosteloos de originele software terug in uw auto. 

Naast de tevredenheidsgarantie geven wij 5 jaar garantie (of 60.000km gereden na tuning, of het plaatsen van onderdelen die invloed hebben op het vermogen van de auto of tot wijziging van tenaamstelling) op de software die wij schrijven. 

De garantie geldt alleen voor chiptuning/auto tuning. Diensten die te maken hebben met EGR, DPF en opties zoals Pop and Bang, Launch control vallen hier nadrukkelijk niet onder. Dit zijn slijtage gevoelige onderdelen of aanpassingen die de levensduur van onderdelen zoals de turbo kunnen verkorten.

Omdat wij geen kijk hebben op het gebruik van de auto na de tuning wijzen wij u op uw eigen eindverantwoordelijkheid in gebruik van de auto. De tuning zorgt voor hogere slijtage van motorcomponenten. Derhalve dient u zelf te zorgen voor deugdelijk onderhoud. Denk aan motorolie van hoge kwaliteit, bougies, luchtfilter en algeheel onderhoud.   

Regelmatig onderhoud is nodig om de garantie te behouden. Getunede auto's hebben vaker een onderhoudsbeurt nodig. Wij zien graag een onderhoudsinterval van 10.000km voor benzine en 15.000km voor diesel auto's. Dit is geen verplichting, maar verhoogt wel degelijk de levensduur van de auto.

In geval van het wissen van de chiptuning na een software update door de dealer brengen wij 50 euro eigen bijdrage in rekening om de tuning met behoud van de laatste software-update terug te zetten. Het verliezen van de tuning na een update gebeurt niet vaak, dit kan echter wel voorkomen na een grote, volledige software update door de dealer. 

Mocht u problemen ondervinden die gerelateerd kunnen zijn aan chiptuning, meldt u dan zo spoedig bij ons zodat wij u kunnen adviseren over de volgende stappen. 

De garantievoorwaarden vindt u ook op uw factuur, die tevens als garantiebewijs dient.

Heeft u naar aanleiding van de garantievoorwaarden nog vragen neem dan gerust op met ons via het contactformulier. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken.

 

0318-250555

©2018 by Chiptuning Ede

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now